Thursday, January 1, 2009

PeJam CeLIk pejam Celik dah tua dah bumi ni...

assalamualaikum and good eveing to reader digest...first of all...lama gampang aku x memblog sebab aku baru dapat masuk blajar kat uitm..so glad i am...so tu x de mase...mase aku dihabiskan untuk pendaftaran dan kemas2 asrama...

crite pasal asrama ni..bilik aku tingkat 8 kat asrama Tun Abdul Razak.."kalau student uitm mache tau la kat mane"..so skang ni tunggu mase nak blaja je la..aku tgh semput gile..baru balik main gim..hahaha..sebut pasal main gym ni kan..berat ak susut dari 83kg ke 75 kg...ok x??and for azam new year and maal hijrah also..1 aku nak skor gile study aku.2nak fitkan muscle body aku..3.jadi hamba allah yg obidient...harap2 3 ni jadi kenyataan sampai the end..aku buat azam skit..x nak byk2..nnt org kate taik plak...hahaha

aku tau semalam tepat jam 12 malam...mostly kat kl..celebrate bukan nye nk buat smyg hajat syukur kat tuhan..tapi siap buat pesta sex.lesbian.gay.semua menatang laa. teruk r manusia skang..dah kena bala pun x serik2 lagi...aduss...amutubillah..then aku harap kat malaysian jadi more alert kalau ape2 terjadi..then to U.S new elect president Barrack Obama...harap ko jadi ketua yg baik...jgn mula2 je bagu2...last2 jadi anjing macam Bush...and Bush ko pandai2 laa lari...rakyat ko tgh nak belasah ko cukupp.//...ok thats all...bye...

2 comments:

Mohd Eqwan Bin Mohd Roslan said...

gilo banyok berat badan mu turon...kate doh ko loni? buleh main tomoi??


Paletine dijajah. Boikot barangan Israel. Jangan biarkan diri kita disoal pada hari akhirat :

http://www.inminds.co.uk/boycott-israel.html

hfz-khazali said...

nak exchange link x??klau berminat email aku kat sini hafisha2@gmail.com

ni blog aku

http://hfzkhazali.blogspot.com/

 
blog template by suckmylolly.com : header hand photo by Aaron Murphy